(Android/iOS) Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood kodovi za mnoge kristale
Mar 16, 2022 12:32:29 GMT -5
Post by merretodawurz on Mar 16, 2022 12:32:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za mnoge kristale ▞▞▞
▞▞▞ Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood 2022 version ▞▞▞
Volio bih da je duže
Svidjelo mi se dok ne stignem do sada, nažalost ne objavljujem na c što se događa
dobro
Zabavna igra, ali je sranje, morate je kupiti da biste završili
Bio sam vrlo oklijevao ovo isprobati jer je prvi bio potpuni neuspjeh, ali drago mi je što sam to učinio. Prekrasni zasloni, sjajne igre i umjesto samo igara s riječima HO nalazite dijelove slike koji čine korisnu stavku. Na #3 LJUDI-LJUDI-LJUDI ispod gumba za instaliranje piše IN APP KUPCH. To znači da košta NOVAC!
Volim to.
Sviđa mi se samo da je pet dolara
Morate platiti 5 dolara za igru!
To je stvarno zabavna igra, ali mojim fanovima se ne sviđa
Besplatno je ali se nemoze instalirat
Bilo je u redu
Moj favorit ovog brenda. Jako mi se sviđa grafika u ovoj, a priča je zapravo bila jako dobra
Zašto ne kažete da je to demo?
Perfffffffffect mora biti potpuno besplatna puna besplatna verzija tada će imati pet zvjezdica
ne radi na mom s10 plusu.. neka bude kompatibilan
Razočarana igra jer morate kupiti igru da biste nastavili sljedeće poglavlje.
LAŽNO oglašavanje da su obje ove pune igre besplatne?!. ZAŠTO tražite novac nakon početne faze igre da biste je dalje otključali? I molim vas, prestanite biti dvosmisleni o tome što je BESPLATNO i što je ogledna igra. Druge tvrtke za igre spominju ili vremenski ili na početku njihov uzorak. Možda i vi možete učiniti isto?!
Wow aap
Neke zagonetke su smiješno teške. Morate često koristiti tipku za savjet! Također je za neke stvari koje su bile ispravne potrebno nekoliko pokušaja prije nego što su zapravo uspjele.. nisam znao pokušavam li pogrešnu stvar ili što, ali tipka za savjet je rekla da je točna, a radila je tek nakon provjere gumba savjeta. Volim ovakve igrice, ali ova me previše frustrirala!!
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood Piedzīvojumu spēles swb
Sad sam završio što da radim
Nije mi se svidjelo jer nije puna verzija, dobit ćete sve zvjezdice kada naplatite manje za punu verziju. Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh&hhhhhhhhhhuuujnhuijjyuhghjhyuhhjbhjunh
Nastavak košta
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood Dobrodružné nwx
Dođete do serton dijela, a onda vas traži da platite za ostatak, inače je to odlična igra
Trebam više besplatnih igara
Čine ga osloboditi Sviđa mi se igra.
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood Macera Oyunları viv
Ylf
Općenito je odlična igra s dobrom grafikom
Ne vrijedi pet dolara, možda tri... jako lijepo, inače dobar posao!
Bilo je super dok nisam došla do ovoga što se treba platiti!!GGGGRRRRRRROOOOOOOOOOOOOZZZZNNNOOOOOOO
Prekratko igre. Dobio odsječen put prebrz. Jedva se u igru
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood Nuotykių gdsg
Vi dečki pravite kombi tako da ne morate plaćati dvije zvjezdice
Lijepe su slike u iščekivanju nečeg novog
Užasno
grafika, snimanje igre...ali je tako tužna da u zanimljivom trenutku traži da platim što ja neću.
Bilo bi bolje da mogu
FC Barcelona Official App খেলাধূলা rcwf
Zapravo sam htio dati 5, ali ako igra nije besplatna od 4 je puno bolje
Ali činite da je to besplatno, ali to zapravo nije baš lijepo učiniti svojim obožavateljima 😭
Igra je naj. Predlična.👑👑
Odigrana puna utakmica. Sjajna priča, super zagonetke i dobra cijena....
Moraš kupiti ostalo i moji roditelji mi to nikada neće dopustiti
Svidjela mi se prva igra Enigmatisa. 2. dio: višestruki udarci na ispravan objekt...nema reakcije! Frustrirajuće...deinstalirana kupnja b4.
Strašno je
Vrlo zabavno. Izazovi su zabavni, a grafika dobra.
Ocijenio bih 5 zvjezdica ako bih stvarno mogao kupiti igru, ali i dalje dobivam poruku o pogrešci.....Stvarno uživam u njoj, a onda prestaje i moram platiti za dalje, nije baš pošteno
Umm
Sviđa mi se ova igra, ali nakon 15-20 minuta igra se završi i traži od mene da je kupim. koji k....
Ova igra je pre cool
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood Macera Oyunları nvju