(Android/iOS) The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates hack oyunu (sonsuz primogemlər)
Mar 16, 2022 12:35:34 GMT -5
Post by merretodawurz on Mar 16, 2022 12:35:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack oyunu (sonsuz primogemlər) ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates 2022 version ▞▞▞
Super oyundu pis demek olmaz
Çox yaxşı
Reklamlar üçün bu oyun üçün 3 ulduz. Reklamlarla heç vaxt problemim yoxdur, amma üzünüzə yumruq vursa, dərhal siləcəm İkincisi, katapult çatışmazlığı, catapult 2-dən fərqli olaraq mağazada cəmi 3 gördüm. Catapult 2, gəlirəm!
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Darbības spēles dfc
Bunlardan sonuncusunun məndə olduğunu düşünəndə bu, çox xoşuma gəlir, sonra başqası var və onlar gəlməyə davam edirlər. Sadəcə keçmiş 17 takee bir müddət əlavə edir pis dayandırmaq . Yaxşı oyun
Yaxşı. Daha məhsuldar ola bilər, daha çox dəyişikliyə malik ola bilər.
Sikkələr əldə etmək çətindir
Əla oyun, dərslikdə mağaza ilə bağlı problem var idi, lakin yenidən quraşdırmaq cavab idi! Əla oyun!
Maraqlıdır
Hələlik hər şey qaydasındadır, amma ümumiyyətlə oynamaq şansım olmayıb. Qiymətləndirməmi istəməzdən əvvəl icazə verin bir az oynayım.
Bu oyun yaxşıdır və onun xüsusiyyətləri və idarəetmələri də yaxşıdır
Çox reklam
Çox əyləncəli və oynamaq üçün əlavədir.
Bir növ yavaş oyun.
çox tez-tez videolar. sil!
Deer Hunting Covert Sniper Hunter Казуальные obny
bu çox yaxşı oyun
superrrrrr oyundu cox stress atici bir oyundu o daslar adamlara deyende olurem gulmekden amma cox az pul verrir
əyləncəli vaxt itkisi ... həzz alın
Bu oyunu LOVE! Satın almadan çoxlu təkmilləşdirmələr; sərin qrafika; heç bir nasazlıq yoxdur; hətta oğlanların ölərkən çıxardıqları səslər! 🤣🤣🤣 Hamınıza təşəkkür edirəm!
O qədər də gözəl deyil, çox kiçikdir, məncə, belə yaxşı oyun yaratmaq üçün çox çalışmısınız, lakin istifadəçinin bəyəndiyi bütün oyunları deyil, mən bu oyunun ilk versiyasını bəyənirəm, amma bu deyil.
Gözəl və rahatlatıcı təşəkkürlər
Möhtəşəm
Böyük və asılılıq oyun. Həqiqətən əyləncəli vaxt oyunu
bu oyun yaxşı görünür, baxaq, amma üç ulduz ona görədir ki, mən yatmağa yaxınam yükləmək əbədi vaxt aparır
Super daşlar
Daha yaxşı ola bilər...
Mən sizin şirkətinizdən şikayət etməliyəm
25 heç bir hissə müşkil hai,
çox pis çox çox çox pis çox çox çox pis çox çox pis indiyə qədər mövcud olan ən pis oyun bu oyunu boykot edin və onu qiymətləndirin 1 ulduz hətta 0 qiymətləndirə bilər, mümkünsə 1 ulduzla qiymətləndirin və hətta yükləməyin
Kim pis deyirsə özüdü pis
Asılılıq yaradır
Ən pis oyun... Başlamazdan əvvəl oyun çökdü
Mən bunu sevirəm. Yansıtıcı qalxan məni güldürür. Ancaq Mavi qalxanı qurmaq çətindir. İkiqat sikkələr üzrə riyaziyyat söndürülüb. 2 min pulum var. Tamamlanmış tur üçün + 1k. ikiqat sikkə üçün filmə baxın, deyir ki, raund üçün 2k pulum var və nəticədə cəmi 3k olur?
Oynamaq asan oyun..sadə idarəetmə, saatlarla oynaya bilər
əla vaxt qatili.
Bu çox kasıbdır
1-ci gün bitir, 2-ci gün təkrar-təkrar çökür
Yaxşı amma təkmilləşdirmək lazımdır
Mən bunu sevirəm
Gözəl oyundu çox bəyəndim bu yaxınlarda oyuna başlamaq üçün təkid etdim əla aludə oldum
Əyləncəli vaxt itkisi axtarırsınız!
Hər şey yaxşıdır .😘😍 və böyük döyüş😍 Ümid edirəm ki, bu oyunu gələcəkdə çoxları yükləyə və bu oyun videosuna daha çox abunə olun .və oyun bütün oyunlardan daha yaxşıdır 😍😍
Bu çox maraqlı deyil qaban
Lütfən, bütün oyunlarınız o qədər zibildir ki, hamısı işləmir çox pis studiya heç vaxt görürəm!! 0 ulduzla qiymətləndirməyə icazə verilsə, mən heç vaxt pis studiyanı 0 ulduzla qiymətləndirəcəm!!!!!!!!👎👎👎👎👎😠😠😠😠
Çox gözəl oyun və esy performansı öldürür
Gözəl oyun
Bele de
tamam...3 ulduz bəsdir....indi gedib özünüzü bir-birinizin kürəyinə çırpın...lmao hamınız bu təsdiqi qazandınız hahaha...HƏMÇƏ, “məhv silahları” əldə etmək üçün. silah almaq üçün pul lazımdır. VƏ, (haha cudos olan parlaq bir fikir) oyun zamanı. siz hər bir silaha pul xərcləyirsiniz ...oyun zamanı! hahahahahahaa haaaaaa bəli, cavab verir.... onları saxla... R I P O F F F ARTISTLERİ demək istəyirəm ki, DİZAYNERLƏRİ YAPIN lmao
5 saniyə əyləncə