Post by merretodawurz on Mar 16, 2022 12:38:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Domino Smash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Domino Smash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове за генераторни токени ▞▞▞
▞▞▞ Domino Smash 2022 version ▞▞▞
Обещаваща концепция, но няма истинско предизвикателство за нея. Става скучно за няколко минути.
Това е сладка игра, но прекарах 3 минути в очакване на дългите добавяния да свършат през първите 5 минути, в които я играх. Твърде разочароващо. Деинсталирам го.
Беден. Твърде много реклами. Играта е прекъсната от популяризиране на други приложения. Срам.
0 звезди
Цялото забавление на Dominos, но без шум от настройката и бъркотия го харесвам.
Забавна игра, но има твърде много реклами и рекламите са твърде дълги. Има реклами между всяка дъска и на всеки подарък, който желаете. Ще изтрия играта си, рекламите са досадни. Някои реклами са добре, но не са толкова много. В противен случай това е забавна игра, отървете се от рекламите и аз презареждам играта.
Харесвам тази игра, защото всички вълни са лесни и топката да я вземете е толкова лесно. XD
Напълно безплатна игра. Безсмислено и странно пристрастяващо, въпреки че няма абсолютно никакъв кръг, който да е далеч труден за завършване. За минаване на време, това е добра игра. Да, има реклами, но как очаквате да запазят играта безплатна? Има реклама в малка кутия на екрана, но тя изчезва веднага след като започнете кръга. И "30-секундната реклама", можете да я пропуснете, след като се пусне за няколко секунди.
Много релаксираща игра. Успокояващо е да гледаш как домината падат. Въпреки това се усеща, че се повтаря след известно време. Би било хубаво да закупите нещо със събраните диаманти. Вероятно различни топчета или ефекти?
Твърде много реклами.
Take Ten est un jeu de nombres Réflexion iecj
Мисля, че тази игра е добра идея.
Може да е добра игра... Ако можех наистина да я играя. Всеки път, когато го отворя, замръзва играта и телефона ми. Поправете това и може би ще мога да играя играта.
Просто твърде много реклами за малко геймплей
също. много. Реклами!!! Мога да се справя с рекламите между нивата, но когато съм принуден да гледам триминутно видео за три тайни за успех без начин да затворя или пропусна, защото всичко се зареди с изключение на бутона за излизане, тогава това е малко. О, и никога не съм виждал изскачащи видео реклами в самата игра.Имам предвид, че докато играете, изскача малка видео кутия и блокира това, което правите, и няма начин да я затворите, освен да изстреляте топката и да се надявате да не пропуснете и да трябва да гледате ДРУГА реклама.
Играта е наред. Но след като отключите всички топки, наистина няма причина да продължавате да играете
Тази игра всъщност е успокояваща lmao
Толкова ми е лесно.Много е лесно
Добра игра, но съм съгласен, че всяко следващо ниво, което ви удари с реклама, е толкова досадно
Domino Smash Arcade wxm
Доста удовлетворяващо е да видиш как доминото пада в шарки, но това е всичко. Играх почти 40 нива и все още просто стрелям топката по права линия на много очевидно място и реклама между всяко второ ниво. Не си струва вашето време, по никакъв начин форма или форма.
Бавно е, но аз го предпочитам.
Това е невероятно приложение за тревожност и е толкова релаксиращо. Няма проблеми. Без замръзване. Също така включва реклами. Забележка: Рекламите ще отнемат само 5 секунди.
Прекалено ми е, тъй като ми харесва, но тогава рекламите просто ми губят времето, така че не бих го препоръчал.
Забавно, но рекламите са прекомерни
Нивото с цветето е много яко.
Theif, плащайте без добавки, добре, че 1 в долната част изчезва, но има малко изскачащо изскачащо място в средата на екрана на всеки завой. След това, ако щракнете върху „отворен пакет“, изскача добавяне, искам моя $ обратно
Тези реклами бяха толкова досадни, че изтеглих приложението, само за да видя какво е толкова готино в него.не беше много готино, става наистина скучно и има много реклами. Честно казано не препоръчвам тази игра. Имах реклами за това толкова много и кофти бяха звуковите реклами най-лошият тип реклами, които се опитах да изляза и това не можах и бях заседнал и рекламите са дълги като 30 секунди 100% не препоръчвам тази игра
Тази игра е толкова удовлетворяваща. Склонен съм да го играя, когато се появят ОКР или тревожност. Приятно е да прекарвам време 😊
У а! Това е прекрасна игра, но ако искате да я играете, тогава трябва да изключите мобилната си мрежа. По-добре си помисли.
Има ли много да чуе от телефона ми и беше страхотен ден в училище 😌 вие сте днес на работа, но се забавлявайте с вас, момчета и отивам да видя какво мога да намеря 😸 и имам снимка от мен 😍 и трябва да ставам рано 😸😸 добре си с моя мениджър, за да видя дали си чул и ще се свържа с мен 🙂 ти е, че имаш нещо допълнително към теб до утре сутринта, ако се радвам тя успя да ви 😃 youhedus да се видим скоро и благодаря за помощта ви в Джо Ан и вижте
КЪМ МНОГО РЕКЛАМИ .....
Играта е добра за преминаване на време, но твърде много реклами и повечето за 30 секунди, които нямате възможност да гледате след всеки втори рунд
Играта постоянно се срива. Опитайте да деинсталирате и инсталирате отново, но няма промяна.
Domino Smash Arkádové acl
Твърде много реклами и пъзелите са много лесни. Игра, която да играете, когато няма боя, която да гледате да изсъхне
Приятна забавна игра. Рекламите са твърде дълги
Забавно, но количеството реклами е смешно
добре, ако ви е скучно
Сладко е, но ИЗКЛЮЧИТЕЛНО рекламно тежко. Реклами в края на всяко ниво. Не може да се пропусне. Трябваше да се деинсталира. Разочароващо, защото намирам падането на домино за забавно и успокояващо и това *трябва* да е перфектната игра за мен.
Много е лесно, но харесвам тези видове игри, така че 5 звезди
Изиграните 4 нива отнеха всичките 5 секунди, след което направо в 30-секундно добавяне,
Беше добър опит
Здравейте приятели, това е много вълнуваща игра. Харесвам много и тези игри не са опасни и тези игри са прости
Просто, но добро
Domino Smash Arcade obsg
Играта е доста проста и наистина лесна, но частта, която наистина мразя, е, че всеки път, когато събориш всички домино и е перфектна, изостава толковаооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо которых которых которых си бавна, това дори вече не е забавно.
Забавно е да не се налага да поставяте всички тези домина, но все пак да ги събаряте.
Давам му три, защото понякога има проблеми, че е толкова бавен, но все пак доста забавен
Играта е страхотна...не е наистина пристрастяваща. Иска ми се да има повече препятствия. Някои от доминото имат картина, след като са паднали и тези снимки се повтарят. Предполагам да го направи по-предизвикателно.
Няма много в играта. Не можете да видите какво се случва през половината време, защото екранът е замръзнал, а решенията са много лесни.
Идеята е проста, но става скучна след 5 нива, тази игра е ужасно оптимизирана и в крайна сметка гледате повече реклами, отколкото играете играта