Post by merretodawurz on Mar 16, 2022 12:41:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Daggerhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Daggerhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas par daudziem zeltiem ▞▞▞
▞▞▞ Daggerhood 2022 version ▞▞▞
nav kontroliera atbalsta
Lai iegūtu 100%, ir vajadzīgas tik daudz prasmju
Daggerhood Arkády sta
Lielisks platformeris!!
ļoti jauki spēļu izstrādātāji,..man patīk speedrun!! šī spēle ir labi līdzsvarota..es ceru, ka izstrādātāji drīz pievienos vairāk karšu un cita satura.✌️👍😁
Lielisks platformera ar vērpjot..
Jauka spēle tiešām jautra. Naudas vērta. Vienmēr labas spēles no šī uzņēmuma.
lieliski
Šī bija smagnēja spēle, taču tā patiešām var patikt ikvienam! Arī jums vajadzētu, jo tas patiešām ir ātrs un jautrs ar teleportēšanas mehāniķi, kas darbojas lieliski! Hardcore spēlētājiem ir ļoti grūti iegūt visu, bet platformu cienītājiem tas ir tikpat jautri! Beidzot es pārspēju spēli ar Viss pabeigts, bet joprojām rāda tās pašas beigas un saka "tagad mēģiniet pabeigt visus izaicinājumus", ko es izdarīju, un nekādu sasniegumu, tāpēc par to nav atlīdzības, nav ierakstu, bet spēle, kuru es atinstalēju, tātad nekā. ?
Ļoti veikls platformera ar stingru kontroli. Noteikti ieteikums man.
Tiešām labi sabalansēts platformera.
Vajag labāku mūziku...
Tiešām grūti
kontrole varētu būt labāka
.. varēja būt labi, bet ekrānā redzamās vadības ierīces to sabojā, tiklīdz ātrums kļūst par faktoru... vilšanos...
ļoti labs
Daggerhood Arkade nkf
Izstrādātāji būtībā bija līdzīgi kā "labi, mēs padarīsim šo spēļu kontrolieri saderīgu ar iOS un izlaidīsim PS4 versiju kontrolieriem, taču mēs nevarējām rūpēties par saviem Android atskaņotājiem, tāpēc viņi cietīs no ekrāna vadības ierīcēm". Šobrīd šķiet, ka funkciju noņemšana ir gandrīz ļaunprātīga, un bez spēļu paneļa tas kļūst praktiski nespēlējams.
Daggerhood Arkade nkf
ļoti izaicinoši no sākuma.
Es vienkārši mīlēju visu
Fluffy Fall: seja rápido, desvie do perigo! Arcade wjd
mazliet grūta, bet ļoti jautra spēle!
Daggerhood Arkády sta
Es vēlētos vairāk dažādības līmeņos šobrīd es esmu tikai vislabākajā pasaulē, bet tas nedaudz atkārtojas... tā ir jautra spēle, ar kuru ir patīkami skriet speedrun, bet es tiešām vēlētos vairāk satura
Negatīvs balsojums, jo nav kontroliera atbalsta.